Badrum i Höör - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Höör - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Höör? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Höör som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Höör. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Höör så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Höör

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Höör som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Colorama
G. Torg 5
243 30 Höör


Gamla Bo Bygg & Snickeri
G. Bo Stehagsv. 104
243 95 HÖÖR


XL Bygg i Höör AB
Bangårdsg. 17
243 32 Höör

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Höör

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Höör kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Höör samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Höör. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Höör.

Badrumsfakta om Höör

I Höör fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Höör om du är intresserad av att veta mer om Höör som inte har med badrum att göra.

I Höör fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Höör som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Höör från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.