Badrum i Hörby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hörby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hörby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hörby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hörby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hörby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hörby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hörby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sundsholms Bygg
Bang. 6
242 31 Hörby


Woody Bygghandel, PoG Hörby
Slagtoftav. 13
242 31 Hörby


Mäster Bygg Andersson AB
Köinge 6915
242 92 HÖRBY

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hörby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hörby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hörby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hörby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hörby.

Badrumsfakta om Hörby

I Hörby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hörby.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hörby om du är intresserad av att veta mer om Hörby som inte har med badrum att göra.

I Hörby fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hörby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hörby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.