Badrum i Kågeröd - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kågeröd - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kågeröd? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kågeröd som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kågeröd. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kågeröd så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kågeröd

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kågeröd som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Söderåsens Mur & Kakel AB
Industrig. 7
268 77 Kågeröd

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kågeröd

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kågeröd kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kågeröd samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kågeröd. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kågeröd.

Badrumsfakta om Kågeröd

I Kågeröd fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kågeröd.

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kågeröd om du är intresserad av att veta mer om Kågeröd som inte har med badrum att göra.

I Kågeröd fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kågeröd som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kågeröd från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.