Badrum i Kävlinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kävlinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kävlinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kävlinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kävlinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kävlinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kävlinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kävlinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Värme Industri Sanitet i Kävlinge AB
Florav. 48
244 39 KÄVLINGE


Woody Bygghandel, Hejdes Kävlinge
Bygdeg. 1
244 31 KÄVLINGE


Prima Bygg I Kävlinge AB
Kornv. 1
244 36 Kävlinge


Lödde Profilkök KB
Storg. 47
244 39 KÄVLINGE


Hejdes Trävaru AB
Bygdeg. 1
244 31 KÄVLINGE


Gottes VVS Service
Fiskareg. 5 A
244 31 KÄVLINGE


Golvcenter
Postv. 6
244 91 KÄVLINGE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kävlinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kävlinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kävlinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kävlinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kävlinge.

Badrumsfakta om Kävlinge

I Kävlinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kävlinge.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kävlinge om du är intresserad av att veta mer om Kävlinge som inte har med badrum att göra.

I Kävlinge fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kävlinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kävlinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.