Badrum i Klippan - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Klippan - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Klippan? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Klippan som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Klippan. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Klippan så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Klippan

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Klippan som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Villans Glas AB
Fabriksv. 8
264 39 KLIPPAN


Er Byggare
Lantmannag. 10
264 31 KLIPPAN


Optimera Klippan
Storg. 81
264 31 KLIPPAN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Klippan

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Klippan kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Klippan samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Klippan. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Klippan.

Badrumsfakta om Klippan

I Klippan fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Klippan om du är intresserad av att veta mer om Klippan som inte har med badrum att göra.

I Klippan fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Klippan som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Klippan från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.