Badrum i Köpingebro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Köpingebro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Köpingebro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Köpingebro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Köpingebro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Köpingebro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Köpingebro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Köpingebro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Murab
Nybrov. 29
271 72 KÖPINGEBRO


Carlsteins Rörservice
Hemv. 12
271 72 KÖPINGEBRO


Kabusa Designfactory AB
Österleden 1068
271 73 Köpingebro

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Köpingebro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Köpingebro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Köpingebro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Köpingebro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Köpingebro.

Badrumsfakta om Köpingebro

I Köpingebro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Köpingebro.

Köpingebro är med drygt 1 100 invånare den näst största tätorten i Ystads kommun i Skåne län. 1894 anlade Ystads sockerraffinaderi ett råsockerbruk på orten, något som gjorde att samhället blev en viktig ort för den svenska sockerindustrin.

Yta: 98 hektar
Invånarantal: 1134, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Köpingebro om du är intresserad av att veta mer om Köpingebro som inte har med badrum att göra.

I Köpingebro fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Köpingebro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Köpingebro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.