Badrum i Landskrona - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Landskrona - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Landskrona? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Landskrona som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Landskrona. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Landskrona så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Landskrona

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Landskrona som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel, Hejdes Landskrona
Lodjursg. 4 A
261 44 Landskrona


Optimera Landskrona
V. Kajg. 5
261 35 Landskrona


Carl-Philips VVS AB
Lundåkrag. 27
261 35 Landskrona


Vatten & Värme AB
Gjuterig. 4
261 35 Landskrona


XL-Bygg
Verkstadsg. 53
261 35 Landskrona

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Landskrona

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Landskrona kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Landskrona samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Landskrona. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Landskrona.

Badrumsfakta om Landskrona

I Landskrona fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Landskrona om du är intresserad av att veta mer om Landskrona som inte har med badrum att göra.

I Landskrona fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Landskrona som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Landskrona från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.