Badrum i Limhamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Limhamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Limhamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Limhamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Limhamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Limhamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Limhamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Limhamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Cellier
Geijersg. 2
216 18 Limhamn


Dahldéns Plattsättning AB
Högaliden 3
216 18 Limhamn


Maintain Syd AB
Glasbruksg. 4
216 14 Limhamn


Comfort Bad & Energi i Limhamn AB
Linnég. 36
216 14 Limhamn


TBS Tommy Byggservice AB
Sveag. 56 A
216 14 Limhamn

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Limhamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Limhamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Limhamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Limhamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Limhamn.

Badrumsfakta om Limhamn

I Limhamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Limhamn om du är intresserad av att veta mer om Limhamn som inte har med badrum att göra.

I Limhamn fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Limhamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Limhamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.