Badrum i Lomma - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lomma - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lomma? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lomma som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lomma. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lomma så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lomma

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lomma som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vermica, Riza
Ängstorpstigen 8
234 35 LOMMA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lomma

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lomma kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lomma samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lomma. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lomma.

Badrumsfakta om Lomma

I Lomma fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lomma om du är intresserad av att veta mer om Lomma som inte har med badrum att göra.

I Lomma fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lomma som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lomma från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.