Badrum i Lund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lunds Kakelvaruhus
Traktorv. 19
226 60 LUND


Limericks Kakel & Bygg
L. Håstad 253
225 94 LUND


Badrumsproffsen Skåne AB
Skifferv. 102 B
224 78 Lund


Formobad AB
Annedalsv. 8
227 64 Lund


Lunds Kakeltjänst AB
Kalkstensv. 33
224 78 Lund


M.Samuelssons Bygg AB
Gamlemark 762
225 93 Lund


Lundasnickerier AB
Fältspatv. 3
224 78 Lund


VVS Cirkeln AB
Kalkstensv. 33
224 78 Lund


Nybergs Golv Bengt
Sunnanv. 14 S
222 26 LUND


Fuktcom Konsult Lindmark AB
Skifferv. 32
224 78 Lund

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lund.

Badrumsfakta om Lund

I Lund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lund om du är intresserad av att veta mer om Lund som inte har med badrum att göra.

I Lund fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.