Badrum i Malmö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Malmö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Malmö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Malmö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 14 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Malmö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Malmö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Malmö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Malmö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lassen Construction AB
Borrg. 11
211 24 Malmö


Kakelidea AB
Ö. Farmv. 4
212 16 Malmö


Golvpoolen
Jägersrov. 82
212 37 MALMÖ


Murfirman i Malmö
Ridspög. 12
213 77 Malmö


Malmö Bad O Köksmontage Bo Andersson
S. Promenaden 25 C
211 38 MALMÖ


AD Entreprenad
Kvartettg. 56
215 71 Malmö


Malmö Byggcenter AB
Ebbarpsv. 10
212 91 MALMÖ


Svensk Interiör AB
Tessins v. 16
217 58 MALMÖ


Omnia Entreprenad AB
Slipstensg. 3
213 76 MALMÖ


Renovera Bygg I Skåne, AB
Scheeleg. 15
212 28 MALMÖ


Geberit AB
Kantyxeg. 25 A
202 14 MALMÖ


CC Höganäs Kakelcenter
Sångleksg. 2
215 79 Malmö


Hedviksdals Mur & Fix AB
Lantmannag. 3 B
214 44 MALMÖ


Woody Bygghandel, PoG Malmö
Olsgårdsg. 3
215 79 Malmö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Malmö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Malmö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Malmö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Malmö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Malmö.

Badrumsfakta om Malmö

I Malmö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Malmö.

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Malmö om du är intresserad av att veta mer om Malmö som inte har med badrum att göra.

I Malmö fanns det totalt 14 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Malmö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Malmö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.