Badrum i Ödåkra - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ödåkra - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ödåkra? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ödåkra som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ödåkra. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ödåkra så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ödåkra

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ödåkra som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Risbergs VVS-Service AB
Brittsommarg. 16
254 75 ödåkra


Svenska Kakel
Lindareg. 1
254 75 ödåkra

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ödåkra

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ödåkra kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ödåkra samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ödåkra. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ödåkra.

Badrumsfakta om Ödåkra

I Ödåkra fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ödåkra.

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ödåkra om du är intresserad av att veta mer om Ödåkra som inte har med badrum att göra.

I Ödåkra fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ödåkra som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ödåkra från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.