Badrum i Önnestad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Önnestad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Önnestad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Önnestad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Önnestad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Önnestad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Önnestad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Önnestad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörtjänst i Norra Ströö
Rålambsdalsv. 55
291 93 önnestad

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Önnestad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Önnestad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Önnestad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Önnestad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Önnestad.

Badrumsfakta om Önnestad

I Önnestad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Önnestad.

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Önnestad om du är intresserad av att veta mer om Önnestad som inte har med badrum att göra.

I Önnestad fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Önnestad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Önnestad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.