Badrum i Örkelljunga - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Örkelljunga - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Örkelljunga? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Örkelljunga som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Örkelljunga. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Örkelljunga så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Örkelljunga

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Örkelljunga som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel Örkelljunga
Bang. 10
286 37 örkelljunga


Frappes Bygg & Montage
Florshult 1081
286 92 ÖRKELLJUNGA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Örkelljunga

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Örkelljunga kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Örkelljunga samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Örkelljunga. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Örkelljunga.

Badrumsfakta om Örkelljunga

I Örkelljunga fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örkelljunga om du är intresserad av att veta mer om Örkelljunga som inte har med badrum att göra.

I Örkelljunga fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Örkelljunga som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Örkelljunga från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.