Badrum i Osby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Osby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Osby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Osby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Osby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Osby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Osby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Osby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sahlins Rör AB
Tegvägen 5
283 44 Osby


Newmans VVS AB
Fabriksg. 4
283 31 Osby


Olssons Colorama
V. Storg. 27
283 31 Osby

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Osby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Osby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Osby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Osby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Osby.

Badrumsfakta om Osby

I Osby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Osby.

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Osby om du är intresserad av att veta mer om Osby som inte har med badrum att göra.

I Osby fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Osby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Osby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.