Badrum i Oxie - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Oxie - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Oxie? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Oxie som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Oxie. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Oxie så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Oxie

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Oxie som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Oxie Byggservice
Tingbackev. 10
238 42 Oxie


Sydbab Jonas Billgren AB
Kristinebergsv. 59
238 37 Oxie

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Oxie

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Oxie kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Oxie samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Oxie. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Oxie.

Badrumsfakta om Oxie

I Oxie fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oxie om du är intresserad av att veta mer om Oxie som inte har med badrum att göra.

I Oxie fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Oxie som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Oxie från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.