Badrum i Perstorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Perstorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Perstorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Perstorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Perstorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Perstorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Perstorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Perstorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel Perstorp
Tjäderstigen 35
284 36 Perstorp


HA Kakelservice
Jeans v. 55
284 33 PERSTORP

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Perstorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Perstorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Perstorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Perstorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Perstorp.

Badrumsfakta om Perstorp

I Perstorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Perstorp om du är intresserad av att veta mer om Perstorp som inte har med badrum att göra.

I Perstorp fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Perstorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Perstorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.