Badrum i Simrishamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Simrishamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Simrishamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Simrishamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Simrishamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Simrishamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Simrishamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Simrishamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Reiskogs Hantverk
Drickavägen 3
272 91 Simrishamn


XL-Bygg Hans Anders
Fabriksg. 15
272 36 SIMRISHAMN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Simrishamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Simrishamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Simrishamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Simrishamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Simrishamn.

Badrumsfakta om Simrishamn

I Simrishamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Simrishamn.

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Simrishamn om du är intresserad av att veta mer om Simrishamn som inte har med badrum att göra.

I Simrishamn fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Simrishamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Simrishamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.