Badrum i Sjöbo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sjöbo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sjöbo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sjöbo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sjöbo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sjöbo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sjöbo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sjöbo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sjöbo Värmetjänst AB
Åkaregränd 1
275 39 SJÖBO


Woody Bygghandel, PoG Sjöbo
Verkmästareg. 3
275 39 SJÖBO


N.G. Nilsson Rör AB
Industrig. 3
275 39 SJÖBO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sjöbo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sjöbo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sjöbo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sjöbo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sjöbo.

Badrumsfakta om Sjöbo

I Sjöbo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sjöbo.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sjöbo om du är intresserad av att veta mer om Sjöbo som inte har med badrum att göra.

I Sjöbo fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sjöbo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sjöbo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.