Badrum i Skanör - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skanör - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skanör? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skanör som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skanör. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skanör så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skanör

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skanör som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lindströms bygg och Ventilation
Olaus Tröskemans Gränd 8
239 35 Skanör


Optimera Skanör
Bäckatorget
239 30 SKANÖR

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skanör

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skanör kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skanör samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skanör. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skanör.

Badrumsfakta om Skanör

I Skanör fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skanör.

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånarantal: 7265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skanör om du är intresserad av att veta mer om Skanör som inte har med badrum att göra.

I Skanör fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skanör som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skanör från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.