Badrum i Skurup - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skurup - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skurup? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skurup som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skurup. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skurup så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skurup

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skurup som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel Skurup
Femkorset
274 37 SKURUP


XL-Bygg Hans Anders
Mårtensg. 4
274 35 SKURUP


Skurups Kakelmagasin
L. Västerg. 10
274 32 Skurup

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skurup

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skurup kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skurup samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skurup. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skurup.

Badrumsfakta om Skurup

I Skurup fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skurup.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skurup om du är intresserad av att veta mer om Skurup som inte har med badrum att göra.

I Skurup fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skurup som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skurup från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.