Badrum i Smygehamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Smygehamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Smygehamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Smygehamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Smygehamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Smygehamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Smygehamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Smygehamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ahlströms Bygg, Tommy
Smyge Strandv. 38
231 78 Smygehamn

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Smygehamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Smygehamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Smygehamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Smygehamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Smygehamn.

Badrumsfakta om Smygehamn

I Smygehamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Smygehamn.

Smygehamn är en tätort (Sveriges sydligaste) i Trelleborgs kommun på Söderslätt i Skåne län. I nordvästra delen av tätorten ligger kyrkbyn i Östra Torps socken, vars namn Östratorp hela samhället hade till 1950. Strax väster om Smygehamn ligger Sveriges sydligaste udde, Smygehuk. Där ligger även själva hamnen.

Yta: 104,77 hektar
Invånarantal: 1278, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Smygehamn om du är intresserad av att veta mer om Smygehamn som inte har med badrum att göra.

I Smygehamn fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Smygehamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Smygehamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.