Badrum i Svalöv - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Svalöv - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Svalöv? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Svalöv som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Svalöv. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Svalöv så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Svalöv

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Svalöv som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Annelövs Rörmontering
Teckomatorpsv. 7
268 33 SVALÖV


Woody Bygghandel, Hejdes Svalöv
Teckomatorpsv. 18
268 33 SVALÖV

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Svalöv

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Svalöv kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Svalöv samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Svalöv. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Svalöv.

Badrumsfakta om Svalöv

I Svalöv fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Svalöv.

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svalöv om du är intresserad av att veta mer om Svalöv som inte har med badrum att göra.

I Svalöv fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Svalöv som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Svalöv från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.