Badrum i Svedala - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Svedala - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Svedala? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Svedala som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Svedala. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Svedala så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Svedala

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Svedala som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Snickeri Compagniet AB
070 - 940 50 75Hägg:S Murservice
Pilspinnareg. 20
233 36 SVEDALA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Svedala

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Svedala kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Svedala samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Svedala. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Svedala.

Badrumsfakta om Svedala

I Svedala fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svedala om du är intresserad av att veta mer om Svedala som inte har med badrum att göra.

I Svedala fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Svedala som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Svedala från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.