Badrum i Tågarp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tågarp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tågarp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tågarp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tågarp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tågarp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tågarp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tågarp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Svalövs Golv AB
Grusv. 5
268 75 Tågarp

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tågarp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tågarp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tågarp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tågarp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tågarp.

Badrumsfakta om Tågarp

I Tågarp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tågarp.

Tågarp är en tätort belägen vid Råån i Svalövs kommun i Skåne län. I närheten av Tågarp ligger Norraby Kloster som tillhör Karmelitorden. I Tågarp finns en bensinstation med restaurang, en pizzeria, en tips- & tobaksaffär, en lanthandel samt ett konditori. Tidigare har funnits ett gästgiveri och en systembolagsbutik.

Yta: 42,05 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tågarp om du är intresserad av att veta mer om Tågarp som inte har med badrum att göra.

I Tågarp fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tågarp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tågarp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.