Badrum i Teckomatorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Teckomatorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Teckomatorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Teckomatorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Teckomatorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Teckomatorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Teckomatorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Teckomatorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nils-Jöns Bygg & Golv AB
Centralg. 2
268 71 TECKOMATORP


Töpipe
Tångg. 4
268 72 Teckomatorp

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Teckomatorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Teckomatorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Teckomatorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Teckomatorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Teckomatorp.

Badrumsfakta om Teckomatorp

I Teckomatorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Teckomatorp.

Teckomatorp är en tätort i Svalövs kommun i Skåne län, cirka fem kilometer sydost om Svalöv. Teckomatorp är sedan länge en järnvägsknut. Den första banan Landskrona & Helsingborgs Järnvägar (L&HJ), se Rååbanan. Dock fanns här ingen station vid den tiden.

Yta: 121,94 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Teckomatorp om du är intresserad av att veta mer om Teckomatorp som inte har med badrum att göra.

I Teckomatorp fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Teckomatorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Teckomatorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.