Badrum i Trelleborg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Trelleborg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Trelleborg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Trelleborg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Trelleborg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Trelleborg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Trelleborg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Trelleborg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel Trelleborg
Hedv. 123
231 66 Trelleborg


Dalköpinge Bygg
Dalköpinge Byav. 118 -2
231 91 Trelleborg


L. R. MUR & KAKEL AB
Stora Slågarp
231 95 Trelleborg


Optimera Trelleborg
Tommarpsv. 116
231 66 Trelleborg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Trelleborg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Trelleborg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Trelleborg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Trelleborg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Trelleborg.

Badrumsfakta om Trelleborg

I Trelleborg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Trelleborg om du är intresserad av att veta mer om Trelleborg som inte har med badrum att göra.

I Trelleborg fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Trelleborg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Trelleborg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.