Badrum i Tygelsjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tygelsjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tygelsjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tygelsjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tygelsjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tygelsjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tygelsjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tygelsjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörservice I Skåne
Tornväktareg. 23
218 72 TYGELSJÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tygelsjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tygelsjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tygelsjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tygelsjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tygelsjö.

Badrumsfakta om Tygelsjö

I Tygelsjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tygelsjö.

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånarantal: 2710, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tygelsjö om du är intresserad av att veta mer om Tygelsjö som inte har med badrum att göra.

I Tygelsjö fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tygelsjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tygelsjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.