Badrum i Tyringe - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tyringe - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tyringe? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tyringe som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tyringe. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tyringe så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tyringe

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tyringe som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Tyringe Anläggnings Service
Klubbg. 5
282 32 TYRINGE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tyringe

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tyringe kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tyringe samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tyringe. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tyringe.

Badrumsfakta om Tyringe

I Tyringe fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tyringe.

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tyringe om du är intresserad av att veta mer om Tyringe som inte har med badrum att göra.

I Tyringe fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tyringe som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tyringe från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.