Badrum i Vallåkra - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vallåkra - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vallåkra? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vallåkra som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vallåkra. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vallåkra så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vallåkra

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vallåkra som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

CMO Plåt & Bygg
S. Kvistoftav. 240
253 41 Vallåkra

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vallåkra

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vallåkra kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vallåkra samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vallåkra. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vallåkra.

Badrumsfakta om Vallåkra

I Vallåkra fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vallåkra.

Vallåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län, belägen vid Rååns dalgång sydost om Helsingborg. Norra Vallåkra räknas av SCB som en separat småort. Vallåkras omgivningar domineras av Rååns dramatiska dalgång, som längs långa sträckor skär sig ner 25-30 meter i den omgivande jordbruksmarken.

Yta: 58,93 hektar
Invånarantal: 642, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vallåkra om du är intresserad av att veta mer om Vallåkra som inte har med badrum att göra.

I Vallåkra fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vallåkra som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vallåkra från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.