Badrum i Veberöd - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Veberöd - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Veberöd? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Veberöd som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Veberöd. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Veberöd så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Veberöd

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Veberöd som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bäckström Kakel AB
Handslagarev. 32
247 63 VEBERÖD


Köksland i Veberöd
S. Järnvägsg. 3
247 62 Veberöd


Natursten & Kakeltjänst i Veberöd AB
Hasselg. 10
247 61 VEBERÖD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Veberöd

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Veberöd kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Veberöd samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Veberöd. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Veberöd.

Badrumsfakta om Veberöd

I Veberöd fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Veberöd.

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Veberöd om du är intresserad av att veta mer om Veberöd som inte har med badrum att göra.

I Veberöd fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Veberöd som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Veberöd från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.