Badrum i Björkvik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Björkvik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Björkvik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Björkvik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Björkvik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Björkvik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Björkvik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Björkvik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sääf Service
Vedebyv. 2
640 20 Björkvik


Walthers Kyl & Värmepumpservice AB
Vedebyv. 16
640 20 Björkvik

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Björkvik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Björkvik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Björkvik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Björkvik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Björkvik.

Badrumsfakta om Björkvik

I Björkvik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Björkvik.

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Björkvik om du är intresserad av att veta mer om Björkvik som inte har med badrum att göra.

I Björkvik fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Björkvik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Björkvik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.