Badrum i Gnesta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gnesta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gnesta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gnesta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gnesta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gnesta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gnesta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gnesta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörtec Gnesta, AB
Lundby Töle Kvarn
646 92 GNESTA


Söberg & Söderström Rör AB
Marielundsg. 2
646 34 GNESTA


Älegård Bygg AB
Söra Gård 2
646 91 Gnesta


Järna Rör AB
070 - 349 92 29Rör Skådarn AB
Harry Martinsons v. 15
646 93 Gnesta


Palms Rör AB, U.
Frejav. 6
646 32 GNESTA


Kim Tholanders Vvs, AB
Zenitv. 31
646 92 GNESTA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gnesta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gnesta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gnesta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gnesta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gnesta.

Badrumsfakta om Gnesta

I Gnesta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gnesta.

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gnesta om du är intresserad av att veta mer om Gnesta som inte har med badrum att göra.

I Gnesta fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gnesta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gnesta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.