Badrum i Jönåker - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Jönåker - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Jönåker? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Jönåker som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Jönåker. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Jönåker så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Jönåker

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Jönåker som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Graves VVS AB
Skällsta 6
611 96 Jönåker


Jan Svenssons VVS I Nyköping AB
Övre Fabäcken
611 96 Jönåker

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Jönåker

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Jönåker kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Jönåker samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Jönåker. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Jönåker.

Badrumsfakta om Jönåker

I Jönåker fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Jönåker.

Jönåker är en tätort i Nyköpings kommun, Södermanlands län. I sydöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn för Lunda socken, Lunda, med Lunda kyrka. Jönåker ligger väster om Nyköping på slätten i Kiladalen. Stationssamhället Jönåker uppstod i början av 1900-talet då järnvägen mellan Norrköping och Nyköping fick en station i byn Lunda.

Yta: 95,72 hektar
Invånarantal: 617, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jönåker om du är intresserad av att veta mer om Jönåker som inte har med badrum att göra.

I Jönåker fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Jönåker som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Jönåker från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.