Badrum i Julita - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Julita - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Julita? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Julita som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Julita. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Julita så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Julita

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Julita som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Österblad, Patrik
Bäckstigen 10
643 96 JULITA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Julita

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Julita kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Julita samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Julita. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Julita.

Badrumsfakta om Julita

I Julita fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Julita.

Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt. Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt.

Yta: 164 km2
Invånarantal: 1595, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Julita om du är intresserad av att veta mer om Julita som inte har med badrum att göra.

I Julita fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Julita som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Julita från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.