Badrum i Katrineholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Katrineholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Katrineholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Katrineholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 15 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Katrineholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Katrineholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Katrineholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Katrineholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Toltorp Bygg AB
Videv. 14
641 49 Katrineholm


Golvcenter i KFV AB
Rönng. 8
641 52 Katrineholm


Rörmontage i Katrineholm AB
Forssjö Mjölnargården
641 93 KATRINEHOLM


Assemblin VS-teknik AB
Ljungv. 4
641 39 KATRINEHOLM


Helistens VVS-Service AB
0150 - 66 90 00Bygg & Interiör Golventreprenad AB
Starrv. 6
641 49 Katrineholm


Tegelstaden Bygg AB
Florag. 9
641 33 KATRINEHOLM


Oppunda VVS AB
Gjuterig. 2
641 30 Katrineholm


Katrineholms Rörproduktion AB
Höjdg. 7
641 32 Katrineholm


Kamin & Kakel Fastighetsförvaltning AB
Videv. 2
641 49 KatrineholmHimlinge Mekaniska AB
HimlingeKRAB - Karlström Rör AB
Mov


Heatech AB
V. Fredsg. 1
641 39 KATRINEHOLM


Ving Bioenergi Mälardalen AB
Mejerig. 11
641 39 KATRINEHOLM


Firma Ola På Bråten ( Ola Sundqvist)
Djulög. 35 B
641 30 Katrineholm

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Katrineholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Katrineholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Katrineholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Katrineholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Katrineholm.

Badrumsfakta om Katrineholm

I Katrineholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Katrineholm om du är intresserad av att veta mer om Katrineholm som inte har med badrum att göra.

I Katrineholm fanns det totalt 15 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Katrineholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Katrineholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.