Badrum i Malmköping - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Malmköping - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Malmköping? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Malmköping som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Malmköping. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Malmköping så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Malmköping

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Malmköping som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Peba & Lantto Bygg Och Inredning AB
Landsvägsg. 1
642 60 MALMKÖPING


Enbuske VVS
Landsvägsg. 82
642 60 MALMKÖPING


El & Energisparteknik Malmköping AB
Fornbo Karljohansv. 62 B
642 96 Malmköping

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Malmköping

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Malmköping kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Malmköping samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Malmköping. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Malmköping.

Badrumsfakta om Malmköping

I Malmköping fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Malmköping.

Malmköping är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Malmköping är beläget 15 km norr om Flen, är kommunens största turistort och är säte för Sveriges Lokaltrafikmuseum med bland annat spårvagnar från många av Sveriges spårvägsstäder. Museet drivs ideellt av medlemmar i Svenska Spårvägssällskapet.

Yta: 130,62 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Malmköping om du är intresserad av att veta mer om Malmköping som inte har med badrum att göra.

I Malmköping fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Malmköping som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Malmköping från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.