Badrum i Mariefred - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Mariefred - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Mariefred? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Mariefred som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Mariefred. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Mariefred så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Mariefred

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Mariefred som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Granskogens Rör
Kvarntorp
647 91 Mariefred


R-F Service
Stenv. 21 A
647 31 Mariefred


Mariefreds VVS AB
Trevnaden
647 91 Mariefred


Berras Rör
Norrv. 4
647 31 Mariefred


T M Edsala
Jakob Ulfssons v. 9 B
647 32 MARIEFRED


Stall Kjulsta HB
Långg. 14
647 30 MARIEFRED


Energi o. Miljörör
Måbärsv. 15
647 93 Mariefred

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Mariefred

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Mariefred kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Mariefred samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Mariefred. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Mariefred.

Badrumsfakta om Mariefred

I Mariefred fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Mariefred.

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mariefred om du är intresserad av att veta mer om Mariefred som inte har med badrum att göra.

I Mariefred fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Mariefred som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Mariefred från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.