Badrum i Nävekvarn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nävekvarn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nävekvarn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nävekvarn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nävekvarn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nävekvarn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nävekvarn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nävekvarn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Tunabergs Rör AB
Mjölnarv. 15
611 76 NÄVEKVARN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nävekvarn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nävekvarn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nävekvarn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nävekvarn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nävekvarn.

Badrumsfakta om Nävekvarn

I Nävekvarn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nävekvarn.

Nävekvarn är en tätort i Nyköpings kommun i Södermanlands län. Orten ligger vid Bråviken där Näveån mynnar i havet. Nävekvarns bruk anlades 1623 för att bland annat producera kanoner. Bruket lades ner 2010.

Yta: 111,49 hektar
Invånarantal: 795, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nävekvarn om du är intresserad av att veta mer om Nävekvarn som inte har med badrum att göra.

I Nävekvarn fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nävekvarn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nävekvarn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.