Badrum i Oxelösund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Oxelösund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Oxelösund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Oxelösund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Oxelösund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Oxelösund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Oxelösund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Oxelösund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Oxelösunds Rör, AB
Torgg. 24
613 30 Oxelösund


VVS & Svets service
Sjög. 10 B
613 33 OXELÖSUND


Nycopia Rör
Nyponv. 74
613 38 Oxelösund


Rör & Maskinmontage
Florag. 12
613 31 OXELÖSUND


Magnus Norrman VVS AB
Granlidsv. 21
613 41 OxelösundTialas Svets O Underhåll
Florag. 20


Täby Vvs-Konstruktion & Installation
Frösängsv. 50
613 41 Oxelösund

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Oxelösund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Oxelösund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Oxelösund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Oxelösund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Oxelösund.

Badrumsfakta om Oxelösund

I Oxelösund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Oxelösund.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oxelösund om du är intresserad av att veta mer om Oxelösund som inte har med badrum att göra.

I Oxelösund fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Oxelösund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Oxelösund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.