Badrum i Sparreholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sparreholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sparreholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sparreholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sparreholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sparreholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sparreholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sparreholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Granbacken Byggnads i Sparreholm AB
Badhusg. 8
649 30 SPARREHOLM


Joj Consult I Mälardalen AB
Johannisdal
640 34 Sparreholm

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sparreholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sparreholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sparreholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sparreholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sparreholm.

Badrumsfakta om Sparreholm

I Sparreholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sparreholm.

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sparreholm om du är intresserad av att veta mer om Sparreholm som inte har med badrum att göra.

I Sparreholm fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sparreholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sparreholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.