Badrum i Stallarholmen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Stallarholmen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Stallarholmen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Stallarholmen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Stallarholmen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Stallarholmen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Stallarholmen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Stallarholmen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Byggnadsfirma Henrik Sundqvist AB
Mälarv. 8
645 61 Stallarholmen


Abelins Rör & Fastighetsservice
Tuna G. Affären
645 97 STALLARHOLMEN


Medab Rör
Murtegelv. 14
645 61 Stallarholmen


Röraktiebolaget Helmer Blomkvist
Överselö Trumpås
645 96 Stallarholmen


Öbergs Rör AB
Husby Ringv. 49
645 97 STALLARHOLMEN


Langenfeld Bad AB
Marktegelv. 6
645 61 Stallarholmen

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Stallarholmen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Stallarholmen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Stallarholmen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Stallarholmen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Stallarholmen.

Badrumsfakta om Stallarholmen

I Stallarholmen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Stallarholmen.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stallarholmen om du är intresserad av att veta mer om Stallarholmen som inte har med badrum att göra.

I Stallarholmen fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Stallarholmen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Stallarholmen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.