Badrum i Stigtomta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Stigtomta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Stigtomta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Stigtomta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Stigtomta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Stigtomta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Stigtomta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Stigtomta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nyköpings Industrirör AB
Drejarv. 25
611 72 STIGTOMTA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Stigtomta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Stigtomta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Stigtomta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Stigtomta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Stigtomta.

Badrumsfakta om Stigtomta

I Stigtomta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Stigtomta.

Stigtomta är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Stigtomta socken. Orten ligger cirka 15 km nordväst om Nyköping längs med riksväg 52 som passerar rakt igenom samhället. I Stigtomta finns Stigtomta kyrka.

Yta: 179,22 hektar
Invånarantal: 1942, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stigtomta om du är intresserad av att veta mer om Stigtomta som inte har med badrum att göra.

I Stigtomta fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Stigtomta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Stigtomta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.