Badrum i Strängnäs - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Strängnäs - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Strängnäs? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Strängnäs som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 13 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Strängnäs. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Strängnäs så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Strängnäs

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Strängnäs som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Villa Höjden Bygg AB
Malmby Villa Höjden
645 94 STRÄNGNÄS


Karlsson Bygg I Sörmland AB
Malmby Nygården
645 94 STRÄNGNÄS


M H Kakel & Mosaik
Eskilstunav. 34
645 34 STRÄNGNÄS


Anderssons Rörservice AB
Annebergsv. 1
645 41 STRÄNGNÄS


Strängnäs Rörtjänst AB
Gräsg. 6
645 40 Strängnäs


Din VVS Butik I Strängnäs AB
Trädgårdsg. 1 D
645 31 Strängnäs


Agp Rörservice AB
Lärkträdsv. 6
645 41 STRÄNGNÄS


Waldebrings Bygg AB
Värngatan 5
645 32 STRÄNGNÄS


Aspö Bygg AB
Tosterö Bråtorp 6
645 93 Strängnäs


Rörprocess Sverige AB
Åsv. 4
645 91 Strängnäs


Rörkalkyl Lars Malmquist AB
Solstigen 35
645 40 SträngnäsAgp Rörservice
Solstigen 23


Granbergs VVS
Fogdö Vik 94
645 92 STRÄNGNÄS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Strängnäs

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Strängnäs kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Strängnäs samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Strängnäs. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Strängnäs.

Badrumsfakta om Strängnäs

I Strängnäs fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Strängnäs om du är intresserad av att veta mer om Strängnäs som inte har med badrum att göra.

I Strängnäs fanns det totalt 13 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Strängnäs som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Strängnäs från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.