Badrum i Torshälla - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Torshälla - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Torshälla? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Torshälla som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 13 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Torshälla. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Torshälla så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Torshälla

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Torshälla som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

PS, Pesonen-Seppänen Bygg AB
Skepparg. 4
644 32 TORSHÄLLA


Friboda Bygg
Sävg. 7
644 35 Torshälla


Rörmokar-Service AB
Eklundav. 3
644 30 TORSHÄLLA


Snickar Janne
Holmtorpsv. 16
644 36 TORSHÄLLA


Standoor Systems AB
Säbyg. 8 C
644 34 TORSHÄLLATorshälla Rörtjänst AB
Georg Nyströmsg. 25 D


Torshälla Energi Montage
Edsbergsg. 5
644 30 TORSHÄLLA


Fixar-Kalle AB
Vesterbergs v. 13
644 36 TORSHÄLLA


Neumans VVS AB
Solrosg. 27
644 35 TorshällaRönnis Vvs
Götv


Rörmokar-Service, J O Sundkvist AB
Skepparg. 7
644 32 TORSHÄLLA


Krs Contracting AB
Eskilstunav. 16
644 30 TORSHÄLLA


Ps Svenssons Bygg AB
Harstigen 12
644 36 TORSHÄLLA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Torshälla

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Torshälla kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Torshälla samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Torshälla. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Torshälla.

Badrumsfakta om Torshälla

I Torshälla fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Torshälla.

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torshälla om du är intresserad av att veta mer om Torshälla som inte har med badrum att göra.

I Torshälla fanns det totalt 13 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Torshälla som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Torshälla från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.