Badrum i Trosa - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Trosa - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Trosa? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Trosa som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Trosa. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Trosa så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Trosa

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Trosa som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörfirma J. Franzén AB
Åda Säteri
619 91 TROSA


Värme & Konstruktionskänsla i Trosa AB
Gnejsv. 26
619 34 Trosa


Trosa Rör AB
Ådav. 10
619 91 TROSA


Ekens Rör & Konsult AB
Redskapsv. 7
619 33 TROSA


SKÖTKARLEN RÖR AB
Ö. Långg. 26
619 30 Trosa


Loqvist Energi & Miljövärme AB
Malmv. 10
619 34 Trosa


Gw VVS & Bygg AB
Askög. 8
619 31 TROSA


Aruba Förvaltnings AB
Östermalmsv. 34 B
619 30 Trosa

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Trosa

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Trosa kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Trosa samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Trosa. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Trosa.

Badrumsfakta om Trosa

I Trosa fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Trosa.

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Trosa om du är intresserad av att veta mer om Trosa som inte har med badrum att göra.

I Trosa fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Trosa som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Trosa från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.