Badrum i Vagnhärad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vagnhärad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vagnhärad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vagnhärad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vagnhärad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vagnhärad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vagnhärad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vagnhärad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Okm Redovisning & VVS AB
N. Sundsv. 89
610 74 Vagnhärad


T.a.ra Bygg & Plattsättning AB
Lövsta Sandbrink 1
610 74 Vagnhärad


Avloppstjänst i Södertälje
Trettondagsv. 9
610 72 Vagnhärad

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vagnhärad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vagnhärad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vagnhärad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vagnhärad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vagnhärad.

Badrumsfakta om Vagnhärad

I Vagnhärad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vagnhärad.

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vagnhärad om du är intresserad av att veta mer om Vagnhärad som inte har med badrum att göra.

I Vagnhärad fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vagnhärad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vagnhärad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.