Badrum i Valla - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Valla - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Valla? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Valla som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Valla. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Valla så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Valla

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Valla som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

L J Bygg i Valla AB
Kyrkog. 13
641 61 Valla


Sa Gustavssons Rör & El, AB
Magasinsg. 14
641 61 Valla

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Valla

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Valla kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Valla samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Valla. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Valla.

Badrumsfakta om Valla

I Valla fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Valla.

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Valla om du är intresserad av att veta mer om Valla som inte har med badrum att göra.

I Valla fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Valla som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Valla från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.