Badrum i Vingåker - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vingåker - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vingåker? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vingåker som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vingåker. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vingåker så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vingåker

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vingåker som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

H Arvidssons Rör AB
Engelbrektsg. 23
643 31 VINGÅKER


Mählqvist Rör AB
Hantverksg. 25
643 30 Vingåker

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vingåker

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vingåker kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vingåker samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vingåker. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vingåker.

Badrumsfakta om Vingåker

I Vingåker fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vingåker.

Vingåker är en tätort i Södermanland och centralort i Vingåkers kommun, Södermanlands län. Vingåkersån flyter genom Vingåker. Orten låg ursprungligen kring Västra Vingåkers kyrka.

Yta: 386,85 hektar
Invånarantal: 4282, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vingåker om du är intresserad av att veta mer om Vingåker som inte har med badrum att göra.

I Vingåker fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vingåker som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vingåker från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.