Badrum i Grisslehamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Grisslehamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Grisslehamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Grisslehamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Grisslehamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Grisslehamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Grisslehamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Grisslehamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Freimans Rör AB
Singöv. 263
764 57 Grisslehamn


Grisslehamns Rör, AB
Ebbas väg 1
764 56 GRISSLEHAMN


Grisslehamns Rör
Älgstigen 24
764 56 GRISSLEHAMN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Grisslehamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Grisslehamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Grisslehamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Grisslehamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Grisslehamn.

Badrumsfakta om Grisslehamn

I Grisslehamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Grisslehamn.

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånarantal: 249, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Grisslehamn om du är intresserad av att veta mer om Grisslehamn som inte har med badrum att göra.

I Grisslehamn fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Grisslehamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Grisslehamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.